Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες αναφορές για την κυκλοφορία και τα χαρακτηριστικά του Apple iPhone SE 3

*
To τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετές φήμες για την κυκλοφορία ενός μοντέλου iPhone SE με αναβαθμισμένο chipset και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G. Τώρα, το ιαπωνικό blog Macotakara αναφέρει ότι η συσκευή βρίσκεται καθ' οδόν και η Apple θα χρησιμοποιήσει τον ίδιο σχεδιασμό με το iPhone SE (2020). Αυτό σημαίνει οθόνη LCD μεγέθους 4,7'' με περιθώρια στο πάνω και κάτω μέρος, και το κλασσικό Touch-ID sensor/ πλήκτρο Home, στον ίδιο αλουμινένιο σκελετό. Λέγεται ότι μεταξύ των αναβαθμίσεων θα είναι η χρήση του A15 Bionic chip και του Qualcomm Snapdragon X60 5G modem, όπως ακριβώς συμβαίνει με τη σειρά iPhone 13. Το ρεπορτάζ συμπληρώνει ότι η ανακοίνωση για το SE 3 θα πραγματοποιηθεί την Άνοιξη του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*