Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες αναφορές για το Samsung Galaxy Z Fold 3

*
Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το Samsung Galaxy Z Fold 3. Σύμφωνα με αναφορές του IceUniverse, η νέα συσκευή θα είναι ελαφρύτερη, θα φέρει επεξεργαστή Snapdragon 888 και θα κοστίζει όσο και το Samsung Galaxy Z Fold 2. Όσον αφορά στο βάρος του, το Z Fold 3 θα είναι περίπου 13 γραμμάρια ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, ο οποίος ζύγιζε 282 γραμμάρια. Αυτό πιθανότατα αποδίδεται στο νέο Armor Frame, το φημολογούμενο όνομα του υλικού που θα έχει η συσκευή, το οποίο θα είναι είτε από τιτάνιο, είτε από ίνες άνθρακα. Άλλος ένας λόγος είναι ότι η συσκευή θα είναι μικρότερη σε σχέση με την προηγούμενη της σειράς, διαθέτοντας οθόνη 5,4 ιντσών αντί για 6,23 ιντσών και μπαταρία 4,275mAh αντί 4,500mAh.

Παρόλα αυτά, το Z Fold 3 αναμένεται να είναι αδιάβροχο, κάτι που προσθέτει βάρος σε μια συσκευή. Τόσο αυτό, όσο και το Galaxy Z Flip3 αναμένονται τον Ιούλιο. Οι ενδείξεις που έχουμε ως τώρα μας προετοιμάζουν για νέα γενιά foldable displays με αναβαθμίσεις στο Ultra Thin Glass (UTG) και μια πιθανή εναλλαγή σε LTPO panels με refresh rate 120Hz.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*