Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες διαρροές για τα Samsung Galaxy S22, ευρωπαϊκά καταστήματα καταγράφουν τις εκδόσεις με Exynos 2200

*
Η ώρα της αποκάλυψης για τα τηλέφωνα της σειράς Samsung Galaxy S22 πλησιάζει και οι διαρροές συνεχίζονται από κάθε πιθανή πλευρά. Σε πρώτη φάση, ευρωπαϊκά καταστήματα άρχισαν να αναρτούν στα sites τους τις εκδόσεις με τον Exynos 2200, διαψεύδοντας τις φήμες περί προβλημάτων στην παραγωγή. Τα τηλέφωνα θα έχουν τις κωδικές ονομασίες SM-S901B, SM-S906B και SM-908B στην Ευρώπη και ήδη έχουν αναρτηθεί και κάποιες τιμές. Συγκεκριμένα, το Samsung Galaxy S22+ με τα 8GB/128GB σημειώνεται στα €1190 στην Ιταλία, κάτι που τονίζει μεγάλη αύξηση σε σχέση με το περσινό μοντέλο. Ωστόσο, προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από αλλού η τιμή και καλό θα είναι να την κρατήσουμε ακόμη και ως placeholder.

Σε δεύτερη φάση, ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές ακόμη πληροφορίες για τα τηλέφωνα και φωτογραφίες τους από το 91mobiles. Το Plus μοντέλο θα έχει 50MP βασική κάμερα στο πίσω μέρος, μαζί με 12MP Ultrawide και 10MP telephot, ενώ η οθόνη του θα φτάνει φωτεινότητα 1750 nits και θα υποστηρίζει και adaptive refresh rate. Τέλος, το βάρος του θα φτάνει τα 195 γραμμάρια, η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4500mAh και θα υποστηρίζει και φόρτιση 45W.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*