Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες εικόνες από το Nexus 6

Η νέα συσκευή της Google αρχίζει και αποκαλύπτεται μέρα με την μέρα και οι πρόσφατες εικόνες επιβεβαιώνουν τις φήμες που ακουγόντουσαν περί «XXL-οθόνης». Το AndroidPolice δημοσίευσε ενδιαφέρουσες πληροφορίες μαζί με δύο καθαρές φωτογραφίες του Nexus 6 όπου απεικονίζεται μία μεγάλη οθόνη και στερεοφωνικά ηχεία στο πάνω και κάτω μέρος της συσκευής.



Επίσης, τα πλήκτρα της λειτουργίας on/off και της αυξομείωσης του ήχου δείχνουν να έχουν μία «μεταλλική» αισθητική. Tέλος, η συσκευή φαίνεται να «φοράει» το καινούργιο Android L, το επόμενο μεγάλο update του λειτουργικού συστήματος της Google.



Προχωρώντας σε εκείνα που δεν διακρίνονται μέσα από τις εικόνες, το άρθρο της ιστοσελίδας αναφέρει ότι το Nexus 6 θα έχει μία φωτογραφική κάμερα με 13 Μegapixel και με οπτικό σταθεροποιητή, η μεγάλη οθόνη θα είναι ανάλυσης QHD (449 ppi) και η μπαταρία 3200 mAh, ενώ η μπροστινή κάμερα θα κυμαίνεται στα 2 Megapixel.



Το μέγεθος της οθόνης του Nexus 6 δείχνει εντυπωσιακό αλλά και αρκετά μεγάλο, ακολουθώντας ουσιαστικά την τάση της εποχής. Μήπως να περιμένουμε και μία μικρότερη έκδοση της εν λόγω συσκευής;

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
14 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*