Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για την οθόνη της σειράς smartphones Realme GT 2

*
Η Realme αναμένεται να αποκαλύψει πλήρως τη νέα σειρά smartphones Realme GT 2 στις 4 Ιανουαρίου. Λίγες μέρες πριν είδαμε για πρώτη φορά την οθόνη του GT 2 Pro Master Edition μέσω ενός σχετικού teaser video και τώρα έχουμε στη διάθεσή μας αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της.

Η σειρά Realme GT 2 θα διαθέτει μια οθόνη 6,7 ιντσών LTPO AMOLED με ανάλυση 3216x1440px και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Η οθόνη έχει ήδη λάβει βαθμολογία A+ από το DisplayMate και θα προστατεύεται από το Gorilla Glass Victus της Corning. Σύμφωνα με αποκαλύψεις των Realme VP και CMO Xu Qi Chase την οθόνη θα προμηθεύσει η Samsung Display και θα υποστηρίζει 10-bit color output. Επιπλέον θα έχει 1000Hz touch sampling rate, ενώ ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από αυτήν (την οθόνη) θα εξυπηρετεί και στην παρακολούθηση των καρδιακών παλμών του χρήστη.

Η Realme αναμένεται να κυκλοφορήσει τρία μοντέλα για τη σειρά GT 2. Το ένα θα είναι το standaζrd μοντέλο, το άλλο θα είναι το Master Edition και το τρίτο θα έχει κάμερες με καλύτερες επιδόσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*