Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το Ambient Mode της Google

Το φερόμενο ως proactive Google Assistant, το Ambient Mode είναι το καινούργιο χαρακτηριστικό του Google Assistant για συσκευές με Android (έκδοσης Oreo 8.0 ή νεότερη). Η Google κυκλοφόρησε βίντεο που εξηγεί ορισμένα πράγματα για το εν λόγω feature, δια στόματος Arvind Chandrababu, Product Manager του Google Assistant, και έτσι παίρνουμε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται. Ο στόχος λοιπόν του proactive Assistant είναι να βοηθήσει το χρήστη να κάνει πράγματα που χρειάζεται γρηγορότερα.

Ο χρήστης θα έχει πρόσβαση στα επερχόμενα events που έχει καταχωρήσει, στην πρόγνωση του καιρού και γρήγορη συνδεδιμότητα με smart device. Θα έχει επίσης την ικανότητα να δημιουργήσει custom wallpaper slideshows όπως στο Nest/Google Home display. Το Ambient Mode θα εφαρμοστεί στο Android OS, κάτι που σημαίνει πως θα το δούμε σε πολλά διαφορετικά OEMs.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*