Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες προσθήκες στις QLED TVs της Samsung

Εξαιτίας της τρέχουσα παγκόσμιας πανδημίας, την χρονιά που πέρασε ο κινηματογράφος μεταφέρθηκε στις υπηρεσίες streaming, με τις πρεμιέρες μεγάλων ταινιών να λαμβάνουν πλέον χώρα διαδικτυακά και όχι στις κινηματογραφικές αίθουσες. Εκμεταλλευόμενη το γεγονός αυτό, η Samsung φαίνεται να θέλει να φέρει την εμπειρία του σινεμά στα σπίτια των καταναλωτών και ως εκ τούτου ξεκίνησε συνεργασίες με διάφορα studios, παραγωγούς και κατασκευαστές.

Συνδυάζοντας τις νέες λειτουργίες HDR10+ Adaptive και Filmmaker Mode, θα είναι πλέον εφικτό να δει κανείς μία ταινία στο σαλόνι του, με τρόπο που θα προσομοιώνει την κινηματογραφική εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα, το HDR10+ Adaptive θα αξιοποιεί τον ανιχνευτή φωτός της οθόνης, προσαρμόζοντας την ποιότητα της εικόνας ανάλογα με την ένταση του φωτισμού στο δωμάτιο, ούτως ώστε να αποδίδεται στο μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό η δύναμη του HDR. Επιπλέον, με το Filmmaker mode, θα μπορείτε να ρυθμίσετε την εικόνα με τέτοιο τρόπο, ώστε να βλέπετε την ταινία της αρεσκείας σας, ακριβώς όπως θα επιθυμούσε να τη δείτε, ο εκάστοτε σκηνοθέτης. Έπειτα από την συνεργασία της Samsung με την Amazon για τους κατόχους Samsung QLED TVs, μέσω του Prime Video, όλοι οι τίτλοι που υποστηρίζουν HDR, πλέον θα είναι διαθέσιμοι και με τις δύο προαναφερθείσες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των 4Κ ταινιών.


Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και ένα βίντεο που επιδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την λειτουργία HDR10+.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*