Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες σειρές προϊόντων από τη Sony

*
Η Sony ανακοίνωσε νέες τηλεοράσεις OLED BRAVIA. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τις σειρές Α1 OLED και AF8 OLED. Με την τεχνολογία OLED TV, πλέον οι τηλεοράσεις BRAVIA διαθέτουν 8 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixel, τα οποία προσφέρουν μια εξαιρετικά βελτιωμένη εμπειρία θέασης με μαύρο, ρεαλιστικά χρώματα και ευρεία γωνία θέασης. Ακόμα η τεχνολογία Acoustic Surface της Sony, εξασφαλίζει ότι οι θεατές θα απολαύσουν τη βέλτιστη ηχητική εμπειρία.

Εάν τώρα θέλετα να παρακολουθήσετε ποδοσφαιρικούς αγώνες με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, αυτό μπορείτε να το πραγματοποιήσετε με την 4K Ultra HD KD-65XF90 της Sony. Η σειρά XF90 διαθέτει τον επεξεργαστή 4K HDR X1, που επεξεργάζεται την εικόνα σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας μοναδικές λεπτομέρειες.




Η ηχητική εμπειρία ανεβαίνει σε νέα επίπεδα με το HT-XF9000. Όχι μόνο αν θέλετε να παρακολουθήσετε ταινία αλλά και για να αισθανθείτε πως βρίσκεστε πραγματικά σε ένα γήπεδο. Η εν λόγω μπάρα ηχείων 2.1ch Dolby Atmos® / DTS:X™ με Vertical Sound Engine είναι ιδανική σε συνδυασμό με τη μοναδική ποιότητα εικόνας που προσφέρουν οι τηλεοράσεις BRAVIA και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με αυτές.



Αν τώρα το σαλόνι σας φαίνεται μικρό, τότε μπορείτε να μεταφέρετε το θέαμα στον κήπο και την ταράτσα με τον φορητό βιντεοπροβολέα MP-CD1. Με μέγεθος σχεδόν όσο αυτό της παλάμης, ο MP-CD1, προβάλει περιεχόμενο με μέγεθος έως 120 ίντσες από απόσταση περίπου 3,5 μέτρων. Αυτός ο πραγματικά ευέλικτος βιντεοπροβολέας, ζυγίζει μόλις 280γρ, μετατρέπει αμέσως κάθε επιφάνεια σε μια ευρεία οθόνη και λειτουργεί σχεδόν.

Αν παρόλα αυτά, έχετε την ευκαιρία να πάτε στο γήπεδο, ή να παρακολουθήσετε τον αγώνα μαζί με όλη την παρέα στο αγαπημένο σας «στέκι», μην ξεχάσετε να εξοπλιστείτε με την RX100 IV, για φωτογραφίες και selfies μοναδικής ανάλυσης. Λόγω του μικρού της μεγέθους, μπορείτε να την πάρετε μαζί σας οπουδήποτε. Πάντως, παρά το μέγεθος της, η μικρή φωτογραφική μηχανή διαθέτει αισθητήρα Stacked CMOS τύπου 1.0, που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε λήψεις με μεγάλη λεπτομέρεια, σε μορφή έως και 40Χ με εξαιρετικά αργή κίνηση και εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα, 1/32000s.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*