Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες αναφέρουν πως δεν θα κυκλοφορήσει φέτος η σειρά Huawei Mate 50

*
Η Huawei βρίσκεται ακόμη σε ένα περίεργο στάδιο και προσπαθεί να πατήσει στα πόδια της με το HarmonyOS στα κινητά, ωστόσο φαίνεται πως η σειρά Huawei Mate 50 μπορεί να μην κυκλοφορήσει τελικά φέτος. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον φαίνεται σύμφωνα με νέα φήμη που έρχεται από την Κίνα και θέλει τελικά την εταιρεία να εστιάζει σε ένα προϊόν φέτος που θα είναι και το πιο εμπορικό της. Και αυτό είναι το Huawei P50. Μέχρι και σήμερα, η Huawei παρουσίαζε τις δύο σειρές στα δύο εξάμηνα της χρονιάς, αλλά φέτος ίσως έχουμε μόνο μία εμφάνιση συσκευής smartphone. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση και μένει να δούμε τι θα γίνει. Και όσο δεν βλέπουμε ημερομηνία για την αναμενόμενη αποκάλυψη των Huawei Mate 50 της, τόσο περισσότερο αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*