Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για 4 νέα μοντέλα iPhone μέσα στο 2020

*
Αναφορές του Bloomberg πυροδοτούν νέες φήμες για τα επερχόμενα μοντέλα iPhone του 2020. Σύμφωνα με αυτές, η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει δύο μοντέλα Pro που θα αντικαταστήσουν τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, ενώ άλλα δύο θα αντικαταστήσουν το iPhone 11. Σχετικά με τα νέα μοντέλα Pro, φαίνεται πως θα έχουν σχεδιασμό παρόμοιο με τα τωρινά μοντέλα iPad Pro, με επίπεδα πλαϊνά μέρη και πιο κοφτερες γωνίες, κάτι που θα θυμίζει την εποχή των iPhone 4 και iPhone 5. Το νέο μοντέλο Pro Max θα έχει οθόνη 6,7 ιντσών. Αμφότερα τα Pro models θα φέρουν το LiDar sensor ενώ ο επεξεργαστής τους θα είναι δυνατότερος από τους προκατόχους τους.



Το Bloomberg αναφέρει επίσης ότι η Apple ετοιμάζει ένα μικρότερο και φθηνότερο HomePod, ενώ δίνει πιθανότητες στο AirTag να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Επιπλέον, φήμες θέλουν την Apple να εργάζεται πάνω σε νεότερες εκδόσεις των MacBook Pro, Apple TV, iPad και iMac.  Εμείς δεν θεωρούμε τίποτα σίγουρο αν τα παραπάνω δεν επιβεβαιωθούν από την ίδια την Apple. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*