Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες επιβεβαιώνουν την ύπαρξη μπροστινής κάμερας σε punch-hole στο iPhone 14 Pro

*
Οι φήμες για τη νέα σειρά iPhone συνεχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια, αυτήν τη φορά επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη punch-hole camera στο iPhone 14 Pro. Ο leaker DylanDKT με μια δημοσίευσή του στο Twitter ισχυρίζεται πως η μπροστινή κάμερα του iPhone 14 Pro θα βρίσκεται στο πάνω κεντρικό μέρος της οθόνης σε ένα punch-hole σε μέγεθος χαπιού. Συνέχισε λέγοντας πως το Face ID hardware της Apple θα είναι τοποθετημένο κάτω από την οθόνη του smartphone.

Τα λεγόμενα του DylanDKT συνάδουν με τις αναφορές του διάσημου αναλυτή Ming-Chi Kuo, ο οποίο δήλωσε στα τέλη του 2021 πως τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max του 2022 θα φέρουν την μπροστινή τους κάμερα μέσα σε punch-hole και όχι σε notch. Μένει να δούμε τι πραγματικά μας επιφυλάσσει η αμερικανική εταιρεία και το αν θα βγουν οι παραπάνω φήμες – θεωρίες αληθινές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*