Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φορητές κονσόλες με Android ίσως φέρει στην αγορά η πλατφόρμα G3x της Qualcomm

*
Ίσως το Steam Deck αποκτήσει σημαντικό ανταγωνισμό στο επόμενο χρονικό διάστημα, μιας και οι πρόσφατες ανακοινώσεις της Qualcomm για την πλατφόρμα G3x έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο πλαίσιο του Qualcomm Snapdragon Tech Summit 2021 αποκαλύφθηκε μια νέα σουίτα νέων τεχνολογιών που αφορούν αποκλειστικά το mobile gaming, ενώ σε συνεργασία με τη Razer δημιουργήθηκε και ένα φορητό dev kit με το νέο chipset. Στο hardware του περιλαμβάνεται μια οθόνη OLED 6.65 ιντσών που πάει έως και στα 120Hz και έχει ανάλυση Full HD+ με 10-bit HDR. Φέρει Adreno GPU, προσφέρει ανάδραση μέσω haptics engine και έχει ακόμη μία 5MP (1080p60) webcam με δύο μικρόφωνα, υποστηρίζει Wi-Fi 6E, έχει 4 ηχεία και μπορεί να βγάλει εικόνα 4Κ αν συνδεθεί σε σχετική τηλεόραση. Στα games οι επιδόσεις του φτάνουν έως και τα 144fps και η συσκευή είναι σχεδιασμένη για games που υπάρχουν στο Android, καθώς και για όλες τις συμβατές υπηρεσίες game streaming που υποστηρίζονται από το λειτουργικό, όπως αυτές του Xbox.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*