Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο 2 σε 1 laptop από τη Lenovo

*
Η Lenovo επέλεξε τη CES 2018 για να αποκαλύψει το Miix 630, ένα 2-σε-1 detachable tablet/ laptop hybrid. Το μοντέλο αυτό έχει οθόνη  WUXGA+ 12,3'', επιλογή για 4GB ή 8 GB RAM,  αποθηκευτικό χώρο έως 256GB αλλά και υποδοχή για microSD για όσους επιθυμούν περισσότερα. Διαθέτει μόνο μια θύρα USB-C, κάμερα συμβατή με Windows Halo για να μπορείτε να κάνετε log-in μέσω αναγνώρισης προσώπου, ενώ το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του είναι ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 835 που υποστηρίζει LTE. Από άποψη μπαταρίας, η Lenovo υπόσχεται αυτονομία 20 ωρών. Τελος, το Miix 630 θα είναι διαθέσιμο μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2018 και η τιμή του μαζί με πληκτρολόγιο και stylus θα ξεκινάει από $799.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*