Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο AI computer για δημιουργούς από τη Nvidia

*
Με τη ραγδαία ανάπτυξη του AI τα τελευταία χρόνια βλέπουμε την παραγωγή όλο και περισσότερων αλγορίθμων που βοηθούν σε πολλούς τομείς – από την αναγνώριση εικόνας, μέχρι και την αυτόματη μετάφραση – και πλέον η Nvidia αποκαλύπτει ένα καινούργιο AI computer που αναμένεται να βάλει το δικό του λιθαράκι. Η εταιρεία λοιπόν ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του GTC το Jetson Nano στα $99, το οποίο θα μπορεί, αφού συνδεθεί με μια δημιουργία ενός developer, να κάνει αυτόματη αναγνώριση αντικειμένου και πλοήγηση χωρίς τη χρήση cloud processing power. Με το Jetson Nano λοιπόν έρχονται 472 gigaflops με επεξεργαστή quad-core ARM A57, GPU 128-core Nvidia Maxwell και 4GB LPDDR RAM. Επιπλέον, θα υποστηρίζει AI frameworks όπως TensorFlow, PyTorch, Caffe, Keras και MXNet.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*