Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο Android smartphone από την Kodak

Η Kodak έδωσε βροντερό «παρών» στην έκθεση CES 2015, παρουσιάζοντας το δικό της Android smartphone. Ο λόγος για το Kodak IM5, το οποίο έρχεται με οθόνη 5 ιντσών, οκταπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek στα 1.7GHz, 1GB μνήμη RAM, 8GB εσωτερική μνήμη (με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD), κάμερα 13MP, καθώς και εμπρόσθια κάμερα 5MP. Όσον αφορά στο κομμάτι του software, η νέα πρόταση της Kodak «φοράει» Android 4.4 KitKat (το οποίο αργότερα θα αναβαθμιστεί στην έκδοση 5.0 Lollipop), ενώ, όπως σημειώνει η εταιρεία, η συσκευή προσφέρει άμεση και εύκολη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες, όπως κλήσεις, μηνύματα, φωτογραφική μηχανή και επαφές.

Τέλος, το νέο smartphone αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2015 και με τιμή στα 299€. Δυναμικό "come back" από την Kodak λοιπόν!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*