Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο Apple TV 4K με A12 Bionic chip και βελτιωμένο remote control

*
Η Apple ανακοίνωσε ένα νέο Apple TV streaming box, αντικαθιστώντας το Apple TV 4K που κυκλοφόρησε το 2017. Το νέο μοντέλο έρχεται με A12 Bionic chip που επιτρέπει την αναπαραγωγή HDR videos σε υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσεης σε σχέση με τον προκάτοό του. Επίσης υποστηρίζει την αναπαργωγή 60FPS Dolby Vision playback μέσω AirPlay από συμβατό iPhone. Μία βασική διαφορά του νέο Apple TV streaming box είναι η υποστήριξη για 120Hz.



Η εταιρεία συνοδεύει το streaming box με ένα ανανεωμένο remote control, εργονομικά σχεδιασμένο, που προσφέρει περισσότερες λειτουργίες. Έχει μεγαλύτερο πάχος, νέο five-way touch controller αντί για το swipe pad του original και power button της προκοπής για να σβήνετε την τηλεόραση. Το Siri search button έχει μεταφερθεί στο πλάι του remote, κάτω από τη θέση του δεξιού αντίχειρα.

Το Apple TV box παραμένει το ίδιο σχεδιαστικά και μέσω μιας νέας λειτουργίας οι χρήστες θα μπορούν να βελτιστοποιούν τα χρώματα της τηλεόρασης χρησιμοποιώντας το light sensor ή ένα iPhone. Content providers όπως οι FOX Sports, NBCUniversal, Paramount Plus, Red Bull TV και Canal Plus θα προσφέρουν ποιότητα εικόνας HDR σε υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης.



Η τιμή του νέου Apple TV 4K ξεκινάει από τα $179 για 32GB αποθηκευτικού χώρου και θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία από τις 30 Απριλίου. Το μοντέλο με 64GB θα κοστίζει $199. Τέλος, το παλαιότερο Apple TV HD, με ανάλυση 1080p πωλείται με το νέο remote, στα $149.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*