Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο curved gaming monitor από την AOC

*
H AOC ανακοίνωσε την επέκταση της σειράς gaming monitors AGON, με την προσθήκη του AG352UCG6. Το μοντέλο αυτό διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του προκατόχου του (AG352UCG) και το σημείο αναφοράς μιλώντας για αναβάθμιση είναι η αύξηση του ρυθμού ανανέωσης από τα 100Hz στα 120Hz, κάτι που παρέχει καλύτερη απεικόνιση. Το AG352UCG6 είναι εφοδιασμένο με ένα 35'' WQHD (3440×1440) panel με έντονα χρώματα για την αύξηση της διασκέδασης κατά τη διάρκεια του gameplay. H ακτίνα καμπυλότητάς του (1800R) συμβαδίζει με το πως βλέπει το μάτι στην πραγματικότητα και ταυτόχρονα μειώνει το συναίσθημα κόπωσης.

Η τεχνολογία NVIDIA G-SYNC δίνει το παρόν και συγχρονίζει το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με αυτόν της GPU. Έτσι εξαλείφεται το screen tearing και ελαχιστοποιούνται το display stutter και το input lag. Ακόμα, το νέο AGON είναι εξοπλισμένο με τεχνολογίες της AOC όπως οι FlickerFree και LowBlue Mode. Το προϊόν είναι διαθέσιμο για παραγγελία μέσω Amazon, με τιμή $899,99.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*