Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο iPhone app επιτρέπει τη δοκιμή των triggers του DualSense controller του PS5

*
Μια νέα εφαρμογή που κυκλοφόρησε για iOS δίνει στους κατόχους του PlayStation 5 τη δυνατότητα να τεστάρουν τα triggers του χειριστηρίου DualSense. Η εφαρμογή ονομάζεται PS5 Controller Trigger Test και χρησιμοποιώντας την μπορείτε να δοκιμάσετε - εκτός από την απόκριση και τις διαφορετικές λειτουργίες των triggers του DualSense – τη δόνηση του χειριστηρίου, την ταχύτητα εκτέλεσης των εντολών του και την ανταπόκριση των όπλων στα πατήματα των πλήκτρων του. Μαζί της μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε ορισμένες ρυθμίσεις όπως τα Start Position και Amplitude, ενώ το UI της εφαρμογής σας ενημερώνει για το πόση μπαταρία απομένει στο χειριστήριό σας και σας επιτρέπει να αλλάξετε το χρώμα από το φως που εκπέμπει.

Σύμφωνα με τον δημιουργό του app, Rihab Mehboob, ο λόγος για τον οποίο προχώρησε στον σχεδιασμό της εν λόγω εφαρμογής είναι η έλλειψη πολλών τίτλων που να εκμεταλλεύονται πλήρως τα adaptive triggers του DualSense. Όσο για την ενδεχόμενη κυκλοφορία της για Android σημείωσε πως θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον, δίχως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την ώρα. H εφαρμογή στο App Store κοστίζει €1,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*