Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο ρεκόρ πωλήσεων έκανε το Nintendo Switch στην Μ. Βρετανία με το Mario Kart 8 Deluxe Bundle

*
Χωρίς φρένα συνεχίζει η ξέφρενη πορεία του Nintendo Switch και στην αγορά της Μ. Βρετανίας, όπου χάρη στο Mario Kart 8 Deluxe Bundle έκανε νέο ρεκόρ πωλήσεων. Το νέο πακέτο (που κυκλοφόρησε και στη χώρα μας τις μέρες της Black Friday) περιελάμβανε την κονσόλα στην νεότερη έκδοσή της, έναν κωδικό για digital download του Mario Kart 8 Deluxe, καθώς και μια τρίμηνη συνδρομή στην υπηρεσία Nintendo Switch Online. Το πακέτο αυτό ήταν μάλιστα το 54% των πωλήσεων της κονσόλας την περασμένη εβδομάδα, όπως μαρτυρούν τα επίσημα στοιχεία της GfK. Όπως σημειώνει, δε, ο Christopher Dring του GamesIndustry.biz, τα Nintendo Switch και PS5 θα δώσουν μέχρι τελευταία στιγμή τη μάχη για την κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά της Ευρώπης το 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*