Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο χειριστήριο από τη Microsoft για ΑμεΑ

*
Είναι γνωστό ότι η Microsoft πάντοτε προσπαθεί να παρέχει πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, ακόμα και σε όσους αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με νέα διαρροή, η αμερικανική εταιρεία προετοιμάζει ένα νέο χειριστήριο για το Xbox One, που απευθύνεται κυρίως σε άτομα με ιδιαίτερες ανάγκες και θα αποκαλυφθεί το αργότερο στην Ε3 2018. Όπως φαίνεται και στην εικόνα, υπάρχει ένα D-Pad, όπως ακριβώς συμβαίνει και στα υπόλοιπα χειριστήρια και δυο υπερμεγέθη πλήκτρα Α & Β, τα οποία πολύ πιθανό να είναι προγραμματιζόμενα. Επιπλέον, υπάρχει φωτισμός LED, παρόμοιος με αυτόν του Xbox Elite V2 controller, που επίσης έχει διαρρεύσει, θύρα USB και 3.5mm audio jack στο αριστερό μέρος. Όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*