Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο χειριστήριο για το PS4 εμπνευσμένο από το Bumblebee

*
Σε μια κίνηση που δεν ήταν αναμενόμενη, Sony Interactive Entertainment και SCUF controllers ανακοίνωσαν ένα νέο χειριστήριο για το PlayStation 4, αυτή τη φορά εμπνευσμένο από την ταινία Bumblebee. Το χρώμα του είναι κίτρινο και αν εξαιρέσουμε τα μάτια του πρωταγωνιστή, για ο,τι άλλο υπάρχει σχεδιασμένο έχει χρησιμοποιηθεί μαύρο χρώμα. Επιπλέον, όπως συμβαίνει με κάθε SCUF Vantage controller, μπορείτε να αλλάξετε τα μέρη του χειριστηρίου, προκειμένου να το προσαρμόσετε απόλυτα στις απαιτήσεις σας. Η απόκτησή του δεν είναι απλή υπόθεση. Θα πρέπει πρώτα να παραγγείλετε την ταινία Bumblebee από το PlayStation Store. Στη συνέχεια θα λάβετε ένα promo code, που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε στην ιστοσελίδα της SCUF. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αποκτήσετε το controller, η τιμή του οποίου ανέρχεται στα $199,95.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*