Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο χειριστήριο για το Switch με υποστήριξη in-game party chat

*
Η κατασκευάστρια περιφερειακών PDP αποκάλυψε ένα καινούργιο ενσύρματο χειριστήριο για το Nintendo Switch. Το νέο αυτό gamepad φέρει την ονομασία Faceoff Deluxe Plus, είναι επίσημο προϊόν με τις ευχές της ίδιας της Nintendo και έρχεται με ενσωματωμένο 3.5mm audio jack.

Σύμφωνα με την PDP, η συσκευή αυτή μπορεί να υποστηρίξει τόσο game audio όσο και in-game party jack, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά για το Switch από μεριάς third-party. Ωστώσο, YouTuber που το δοκίμασε ανέφερε πως το voice chat λειτουργεί μόνο με τίτλους με ενσωματωμένο Vivox, όπως το Fortnite.


Στα επιπρόσθετα καλά που φέρνει η νέα αυτή συσκευή είναι η δυνατότητα αλλαγής της πρόσοψης με διάφορα faceplates, η υποστήριξη ελέγχου του ήχου και καλώδιο που θα ξεπερνά τα τρία μέτρα (αν και δεν ξέρουμε αν θα συνδέεται μέσω USB-C ή μέσω αντάπτορα.

Η ενδεικτική τιμή του είναι στα $24,99, θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουλίου και μπορείτε ήδη να το προ-παραγγείλετε μέσω Amazon.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*