Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νεότερες πληροφορίες για τα iPhone Pro, iPhone Pro Max και iPad του 2019

*
Ρεπορτάζ του Bloomberg έδωσε στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των iPhone Pro, iPhone Pro Max και του iPad που μας περιμένει το 2019. Το φθηνότερο από τα smartphones της εταιρείας θα παρουσιαστεί ως iPhone 11 ή iPhone και θα διαθέτει διπλό camera setup στο πίσω μέρος. Τα άλλα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν ως iPhone Pro και iPhone Pro Max και θα έχουν τριπλό camera setup στο πίσω μέρος. Σε σχέση με το απλό, τα δύο μοντέλα Pro θα έχουν μια υπερ-ευρυγώνια κάμερα και θα καταγράφουν καλύτερα εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τα φετινά iPhone θα έχουν βελτιωμένο μηχανισμός Face ID, θα υποστηρίζουν αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, δεν θα υποστηρίζουν το 3D Touch και στο εσωτερικό τους θα βρίσκεται το νέο A13 SoC. Από τα όσα φαίνεται να διαρρέουν αυτή τη στιγμή, δεν θα δούμε κάποια...τρομακτική αλλαγή στις φετινές συσκευές, απλά αναβαθμίσεις των τωρινών μοντέλων.




Σε ότι αφορά το iPad, το πιο φθηνό μοντέλο θα έχει διαγώνιο 10,2 ίντσων, ενώ τα φετινά iPad Pro θα έρθουν με αναβαθμισμένο επεξεργαστή και αρκετά μικρά περιθώρια γύρω από την οθόνη. Λογικά, θα δούμε και μια νέα έκδοση του Apple Watch και ίσως μάθουμε και επίσημα πληροφορίες για τα επόμενα AirPods. Περισσότερα στις 10 Σεπτεμβρίου λοιπόν! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*