Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νικητές διαγωνισμού ασύρματων ακουστικών QCY T10

*
Μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία του Enternity έχουμε τους νικητές του μεγάλου διαγωνισμού με τα 10 σετ ασύρματων ακουστικών QCY T10! Έτσι λοιπόν, από σήμερα έως και τις 20/9 θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέσω mail (στο info@enternity.gr) οι χρήστες με τα παρακάτω usernames/ονόματα.
1. geopol64 (Instagram)
2. Maria Giom (Facebook)
3. michalis_myr Instagram)
4. aris464 (site)
5. kostaskns (Instagram)
6.androul (Twitter)
7. Kostas Kaunis (Facebook)
8. teo1601 (site)
9. Nikos Pitelis (Facebook)
10. akisantos1 (Instagram)

Παρακαλούμε η επικοινωνία σας να γίνει από το email με το οποίο έχετε κάνει την εγγραφή στο site ή το mail που χρησιμοποιείτε στην αντίστοιχη υπηρεσία social media για να μπορέσουμε να κάνουμε την ταυτοποίηση.




Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και σε όσους ακολουθήσουν. Ήδη έχει ξεκινήσει ο επόμενος μεγάλος διαγωνισμός με δώρο 1 set gaming starter kit Black Dagon G901 και ένα ενσύρματο σετ ακουστικών BL-05 της ίδιας εταιρείας
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*