Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νικητής διαγωνισμού ROCCAT Gaming Lapboard

Ολοκληρώθηκε στο Enternity η κλήρωση για το απόλυτο σετ gaming στον καναπέ από την ROCCAT που περιλαμβάνει το ROCCAT Sova lapboard και το ROCCAT Renga Gaming Headset. Έτσι, από σήμερα και μέχρι τις 16 Οκτωβρίου θα πρέπει να επικοινωνήσει με mail στο info-at-enternity.gr (για να συνεννοηθεί για τα της αποστολής του δώρου του) ο χρήστης με το username Savatage80.



Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους του site που δήλωσαν συμμετοχή και τους ευχόμαστε καλή τύχη και στους επόμενους διαγωνισμούς. Ήδη έχει ξεκινήσει ο νέος διαγωνισμός που σας προσφέρει σε 5 τυχερούς αναγνώστες από ένα αντίτυπο του PES 2017 για το PS4!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Μπράβο στον νικητή να τα ευχαριστηθεί τα δώρα!!Βάλε και ένα Edge Of Thorns απο Savatage στα ακουστικά στο τέρμα να γουστάρεις!!!

    • Savatage80
    • Απίστευτο!!!!!
      Ευχαριστώ πάρα πολύ το Enternity για την δωράρα και φυσικά και την εταιρία διανομής για την προσφορά!!
      Καλή επιτυχία σε όλους για τον νέο διαγωνισμό που είναι ήδη στον αέρα και φυσικά πάντα τέτοιοι διαγωνισμοί από το Enternity!!
      @paulgouv θα παίξει τέρμα το Hall Of The Mountain King!!!

*