Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε ήδη η φημολογία για το Samsung Galaxy Fold 2

*
Το Samsung Galaxy Fold 2 ίσως και να μην είναι όσο μακριά φανταζόμαστε, αφού πολλές φήμες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και τις επιλογές της Samsung έκαναν ήδη την εμφάνισή τους. Όπως αναφέρεται λοιπόν, η κορεατική εταιρεία σκέφτεται μια πιο οικονομική προσέγγιση ετοιμάζοντας και μια έκδοση με λιγότερο αποθηκευτικό χώρο στο νέο μοντέλο. Όπως σημειώνεται, η πιο προσιτή αυτή έκδοση θα έχει 256GB διαθέσιμα, ενώ αναμένονται αλλαγές και σε επίπεδο design. Εκεί, η Samsung ακούγεται πως θα επιλέξει μια λύση οθόνης ανάμεσα στις 7.7 και τις 8 ίντσες (αντί για τις 7.3 του πρώτου μοντέλου) και με υποστήριξη για το S Pen Stylus. Σε ό,τι αφορά την μπροστινή κάμερα είτε θα υπάρχει ένα hole-punch notch, είτε θα επιλεγεί μια κάμερα κάτω από την οθόνη. Τέλος, στα του πίσω camera setup ίσως δούμε μια προσέγγιση κοντά σε αυτήν του Samsung Galaxy S20 Plus.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*