Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η διάθεση του iOS 13.2 με το Deep Fusion και υποστήριξη για τα AirPods Pro

*
Η Apple ξεκίνησε ήδη τη διάθεση του iOS 13.2 για τα iPhone και το iPadOS 13.2 για τα iPad, με προσθήκη του Deep Fusion και υποστήριξη για τα AirPods Pro. Σε ότι αφορά τα iPhone, όλες οι εκδόσεις από το iPhone 6s και μετά μπορούν να υποδεχτούν το νέο λογισμικό, ενώ ο όγκος των αρχείων εγκατάστασης φτάνει τα 500-600ΜΒ. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που προστίθεται είναι το Deep Fusion, το οποίο και ανακοινώθηκε ταυτόχρονα με το iPhone 11 τον Σεπτέμβριο.



Πρόκειται για μια λειτουργεία που χρησιμοποιεί machine learning στην Neural Engine του Α13 Bionic και καταγράφει 9 εικόνες κάθε φορά σε συνθήκες χαμηλού και μεσαίου φωτισμού. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται καλύτερος συνδυασμός των στοιχείων, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να έχει περισσότερη πληροφορία και λιγότερο «θόρυβο». Το εν λόγω χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο μόνο στα μοντέλα iPhone 11, ενώ ενημέρωση έχουμε και στο Camera app, το οποίο πλέον επιτρέπει την αλλαγή ανάλυσης για τα videos.



Πέραν των παραπάνω, έχουμε 70 νέα emojis, δυνατότητα ανάγνωσης των γραπτών μηνυμάτων που σας έρχονται από την Siri, καθώς και η υποστήριξη των AirPods Pro. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*