Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η διάθεση των iOS 15.2.1 και iPadOS 15.2.1

*
Η Apple διέθεσε τις νέες αναβαθμίσεις λειτουργικού για τα iPhone και iPad με τα iOS 15.2.1 και iPadOS 15.2.1. Το update είναι σχετικά μεγάλο (πλησιάζει το 1GB) και διορθώνει κυρίως δύο προβλήματα που εντοπίστηκαν στα μηνύματα που δεν ανοίγουν φωτογραφίες που έρχονται μέσω iCloud link και στα CarPlay apps που δεν ανταποκρίνονται κατά περιπτώσεις στις εντολές που δίνονται από τις οθόνες αφής. Ειδικά το δεύτερο έχει αποδειχτεί σημαντικό για όσους χρησιμοποιούν το κινητό τους στο infotainment system του αυτοκινήτου τους και έχει αναφερθεί πολλάκις σε σχετικά forums. Ταυτόχρονα πάντως το update λύνει και το σημαντικό πρόβλημα που εντοπίστηκε στο HomeKit protocol και επέτρεπε σε τρίτους να οδηγήσουν ένα iPhone ή ένα iPad σε κρασάρισμα αλλάζοντας το όνομα μιας συμβατής συσκευής με πάνω από 500.000 χαρακτήρες. Αν δεν εμφανιστεί αυτόματα το update, μπορείτε να το αναζητήσετε χειροκίνητα μέσω του κεντρικού μενού κάθε συσκευής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*