Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η φημολογία για το επόμενο Galaxy phone της Samsung

*
Το επερχόμενο Galaxy S10 της Samsung (αν τελικά λέγεται έτσι) αναμένεται να αποτελέσει μεγάλο update στη σειρά των flagship smartphones της εταιρείας. Σύμφωνα με αναφορές ξένων μέσων, οι οποίες προς το παρόν μπορούν να αντιμετωπιστούν ως απλές φήμες, το νέο κινητό θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδοχές, καθώς και σε μια “Beyond X” έκδοση με πολύ μεγαλύτερη δύναμη, θα έχει οθόνη στις 6.7 ίντσες, 6 (!) κάμερες και υποστήριξη 5G. Τα υπόλοιπα μοντέλα θα φέρουν οθόνες μεταξύ 5.9 και 6.4 ιντσών, και όλα από αυτά λέγεται πως θα διαθέτουν και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, καθιστώντας τα ικανά να μοιραστούν μπαταρία και με άλλες συσκευές. Σύμφωνα λοιπόν με αναφορές, τα 4 νέα μοντέλα θα ανακοινωθούν μέχρι και τα μέσα του Φεβρουαρίου του 2019 με εποικημένη κυκλοφορία εντός της άνοιξης του ίδιου έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*