Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασαν τα 260 εκ. δολάρια τα έσοδα για τους developers του App Store της Apple

*
Η Apple ανακοίνωσε πως τα έσοδα των developers του App Store έχουν πλέον ξεπεράσει τα 260 εκατομμύρια δολάρια. Το νούμερο αυτό αφορά στα έσοδα εφαρμογών που αναπτύχθηκαν για το store της αμερικανικής εταιρείας από τη στιγμή που αυτό έκανε το ντεμπούτο του 14 χρόνια πριν, το 2008. 60 από αυτά τα εκατομμύρια προέκυψαν μέσα στο 2021, ενώ την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων σημειώθηκε τεράστια αύξηση (σχεδόν διπλάσια έσοδα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020), όμως η Apple δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικές με το θέμα. Αποκάλυψε όμως ότι υπάρχουν 745 εκατομμύρια ενεργές συνδρομές σε όλες τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένων των News Plus, Fitness Plus και Apple TV Plus.

Τη στιγμή που τα εν λόγω νούμερα είναι από μόνα τους εντυπωσιακά υπάρχουν διάφοροι developers που έχουν τους δικούς τους λόγους να έχουν προβλήματα με την Apple. Ο βασικότερος από αυτούς είναι η απόφαση της Apple να κρατά το 30% των εσόδων από την κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται στο store της. Και όλα αυτά τη στιγμή που η δικαστική της διαμάχη με την Epic Games συνεχίζεται.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*