Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο CEO της OnePlus επιβεβαιώνει το πρώτο smartwatch της εταιρείας για το 2021

*
Η OnePlus μπαίνει και επίσημα στην αγορά των smartwatches, όπως επιβεβαίωσε ο CEO της, Pete Lau, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Το υψηλόβαθμο στέλεχος σημείωσε πως επιβεβαιώνονται οι φήμες και πως το πρώτο μοντέλο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η OnePlus ακούγεται πως ασχολείται με τη συγκεκριμένη αγορά, μιας και το 2016, ο συνιδρυτής της εταιρείας, Carl Pei, είχε παρουσιάσει κάποια σχέδια του πρώτου μοντέλου που ετοιμαζόταν τότε για την αγορά των έξυπνων ρολογιών. Το project εγκαταλείφθηκε και πλέον, με τη δυναμική που έχει αποκτήσει η εταιρεία στην αγορά της τεχνολογίας, μπαίνει και σε αυτά τα χωράφια. Μένει να δούμε τι θα περιλαμβάνει το πρώτο αυτό OnePlus smartwatch λοιπόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*