Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο PS5 PSVR adapter θα περιλαμβάνεται στα μελλοντικά VR Bundles

*
Η Sony ανακοίνωσε επίσημα πως το επόμενο PS VR Bundle που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ (το Iron Man VR Bundle) θα περιλαμβάνει και το PS5 PSVR adapter για να μπορείτε να συνδέσετε το περιφερειακό στη next-gen κονσόλα σας. Ο εν λόγω αντάπτορας προσφέρεται αυτήν την περίοδο μέσω μιας διαδικασίας registration στο επίσημο site της Sony, ωστόσο για τους καταναλωτές που θα αγοράσουν από εδώ και το εξής το VR headset, είναι λογικό να περιλαμβάνεται και το συγκεκριμένο τμήμα μέσα στο πακέτο. Κάτι τέτοιο θα γίνει και σε όσα πακέτα του PSVR αυτής της γενιάς κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες, μέχρι να δούμε και να πιάσουμε στα χέρια μας την νέα έκδοση του περιφερειακού. Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, όλα τα νέα VR Bundles Που θα έρχονται σταδιακά στη χώρα μας θα έχουν τον PS5 PSVR adapter, ενώ αυτό το πακέτο με το Iron-Man δεν θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*