Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Phil Spencer θεωρεί το Kinect μια από τις μεγαλύτερες συνεισφορές του Xbox στο gaming

*
Ο Phil Spencer δήλωσε πως πιστεύει ότι το Kinect είναι μια από τις μεγαλύτερες συνεισφορές του Xbox στη βιομηχανία του gaming. Σε νέα του συνέντευξη ο υπεύθυνος του Xbox brand της Microsoft σχολίασε πως το Kinect μαζί με τη δημιουργία του Xbox Live είναι οι δύο μεγαλύτερες συνεισφορές της εταιρείας στην εικοσαετή ιστορία της. Η ιστορία έδειξε πως το Kinect δεν αγαπήθηκε από τεράστιο ποσοστό φίλων του Xbox, όμως σύμφωνα με τον Spencer βοήθησε στο να αλλάξει η εικόνα του brand για πάντα. Σημείωσε μάλιστα πως χάρη σε παιχνίδια όπως τα Kinect Sports και Happy Action Theatre η εταιρεία συνειδητοποίησε όλα όσα θα έπρεπε να αντιπροσωπεύει το Xbox.

Συνεχίζοντας αποκάλυψε πως το Kinect έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση της εταιρείας να επενδύσει στο να κάνει τα video games πιο προσιτά σε παίκτες με αναπηρίες. Το περιφερειακό λανσαρίστηκε για το Xbox 360 τον Νοέμβριο του 2010 και σε πωλήσεις ξεπέρασε τα 35 εκατομμύρια κομμάτια. Το Xbox One ξεκίνησε να πωλείται τον Νοέμβριο του 2013 πακέτο με το Kinect 2.0, όμως η εταιρεία άρχισε σχετικά σύντομα να διαθέτει τις κονσόλες μεμονωμένα ώστε να προσφέρει μια φθηνότερη επιλογή στην αγορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*