Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι νέοι SSD της Sony σηκώνουν το βάρος της εγγραφής 4K video

*
Η Sony έχει τη λύση για όσους αρέσκονται στην εγγραφή περιεχομένου ανάλυσης 4K και ανακοινώνοντας τα νεότερα μοντέλα SSD δίσκων της σειράς G Professional, θέλει να βάλει τέλος στα όσα προβλήματα αντιμετωπίζουν. Σύμφωνα με την εταιρεία το μοντέλο SV-GS96 χωρητικότητας 960GB στα 2,400 TBW σας επιτρέπει την εγγραφή περιεχομένου 5 ημέρες την εβδομάδα, για 10 συνεχόμενα χρόνια, χωρίς να σας απογοητεύσει ή να “crashάρει”, ενώ το μοντέλο των 480GB σας δίνει περίπου το μισό χρόνο ανθεκτικότητας. Και τα δύο μοντέλα μπορούν να “διαβάσουν” με πάνω από 550MB ανά δευτερόλεπτο, ενώ η εγγραφή γίνεται στα 500ΜΒ ανά δευτερόλεπτο.



Οι εν λόγω SSD αναμένεται να κυκλοφορήσουν το Μάιο, ενώ η απόδοση και η σταθερότητά τους έρχεται με το ανάλογο κόστος και έτσι το μοντέλο των 960GB θα κοστίζει 539 δολάρια, με το αντίστοιχο των 480GB να έρχεται στη “λογική” τιμή των 287 δολαρίων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*