Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι πρώτες συσκευές με Wi-Fi 7 θα κυκλοφορήσουν το 2023 σύμφωνα με τη MediaTek

*
Η MediaTek δουλεύει πάνω στο Wi-Fi 7 που θα έχει 2,4 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα από το Wi-Fi 6 και θεωρεί πως οι πρώτες συσκευές που θα το χρησιμοποιούν θα κυκλοφορήσουν το 2023. Η εταιρεία μάλιστα παρουσίασε τη νεότερη τεχνολογία στους συνεργάτες της, αλλά και σε σημαντικούς της πελάτες.

Το Wi-Fi θα είναι ικανό να χρησιμοποιεί κανάλια 320MHz, 4K QAM (quadrature amplitude modulation) και MRU (multi-user resource unit) και θα λειτουργεί στις υπάρχουσες συχνότητες 2.4GHz, 5GHz και 6GHz. Αν και η MediaTek αναμένει τις πρώτες συσκευές με Wi-Fi 7 εντός του 2023, η εν λόγω τεχνολογία δε θα είναι πιστοποιημένη από το IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) πριν από το 2024.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*