Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οικονομικό και με αρκετές δυνατότητες το ZTE Blade 20

*
Το ZTE Blade 20 είναι ένα smartphone με προσιτή τιμή και λειτουργίες χρήσιμες για παιδιά και ηλικιωμένους. Διαθέτει οθόνη LCD μεγέθους 6,49” με ανάλυση 720p+, αναλογίας 19.5:9 (91.1% screen to body ratio). Στο εσωτερικό του υπάρχει το MediaTek Helio P60 chipset και η Mali-G72 MP3 GPU, που ικανοποιούν τις ανάγκες για casual gaming. Έρχεται με 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνονται εως 256GB με κάρτα microSD.

Στο πίσω μέρος υπάρχει τριπλή κάμερα. Ο βασικός αισθητήρας έχει ανάλυση 16MP, η υπερ-ευρυγώνια κάμερα 8MP (120°) και ο αισθητήρας βάθους 2MP. Η selfie camera βρίσκεται σε εγκοπή στην οθόνη και η ανάλυσή της είναι 8MP. Τόσο οι πίσω όσο και η εμπρός, διαθέτουν HDR modes και AI enhancement.


Η χωρητικότητας 5.000mAh μπαταρία του ZTE Blade 20 προσφέρει αυτονομία έως και 2 ημέρες. Στη συνέχεια αναλαμβάνει ο 18W φορτιστής (9V/2A) και η αναπλήρωση πραγματοποιείται σχετικά γρήγορα. Ακόμα μέσω θύρας microUSB, μπορείτε να προσφέρετε ενέργεια σε άλλες συσκευές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η δυνατότητα για ειδοποιήσεις αν κάποιος από τους οικείους σας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί σας για 12 ώρες. Επιπλέον υπάρχει ένα SOS feature για 5 επείγουσες κλήσεις και τέλος μπορείτε να ενεργοποιήσετε το GPS ή το CellID tracking στο smartphone.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*