Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του τμήματος Pixel phones της HTC από την Google

*
H συμφωνία μεταξύ Google και HTC ολοκληρώθηκε και έτσι η πρώτη θα αποκτησει ένα μέρος της δεύτερης. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα που ήταν υπεύθυνη για τη δημιουργία των Pixel phones θα προσχωρήσει στη Google, ενώ η HTC θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται στην αγορά smartphones με τη δική της φίρμα ενώ υπάρχει και η σειρά προϊόντων Vive για την αγορά των συσκευών εικονικής πραγματικότητας. Επιπλέον, η HTC δηλώνει ότι θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε τεχνολογίες όπως AR, AI και IoT. Από οικονομικής άποψης, το deal ανέρχεται στo $1,1 δισ. και σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Google Rick Osterloh η Taipei θα γίνει το μεγαλύτερο κέντρο ανάπτυξης της εταιρείας στην ανατολική Ασία. Είναι η τρίτη χρονιά ενασχόλησης με το hardware και η συμφωνία με την HTC αποτελεί παρακαταθήκη για ένα λαμπρό μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*