Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του τμήματος εκτυπωτών της Samsung από την HP

*
Έναντι ενός ποσού που πλησιάζει τα $1,05 δισ. η HP Inc. ολοκλήρωσε την εξαγορά του τμήματος εκτυπωτών της Samsung Electronics. Έτσι, η HP όχι απλά θα επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες αλλά κυρίως, θα κάνει δυναμικό μπάσιμο στην αγορά των εκτυπωτών μεγέθους Α3, με μια σειρά από πολυμηχανήματα που έχουν την ίδια υψηλή απόδοση με αυτή των αντιγραφικών. Η συμφωνία προβλέπει ότι η HP θα έχει πρόσβαση σε 6.500 πατέντες της Samsung στον τομέα των εκτυπωτών και ταυτόχρονα θα προσθέσει στο δυναμικό της σχεδόν 1.300 μηχανικούς και ερευνητές με εξειδίκευση σε τεχνολογίες εκτύπωσης με laser και ψηφιοποίησης εικόνων. Από την άλλη, η Samsung θα επενδύσει ένα ποσό μεταξύ $100 και $300 εκατομμυρίων για αγορά μετοχών της HP.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*