Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η εξαγορά της Fitbit από τη Google

*
Η Google ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς της Fitbit. Ο αντιπρόεδρος του τμήματος συσκευών και υπηρεσιών, Rick Osterloh, ανακοίνωσε την εξέλιξη μέσω δήλωσης, ενώ τόνισε για άλλη μια φορά πως η εταιρεία θέλει να επενδύσει πάνω στο κομμάτι των συσκευών. Η Google θα προχωρήσει (με αυτήν της την κίνηση) στην δημιουργία των δικών της wearables και να μεγαλώσει το οικοσύστημά της. Η εταιρεία σημείωσε ακόμη πως τα δεδομένα των χρηστών της Fitbit δεν θα χρησιμοποιηθούν για στοχευμένες διαφημίσεις και πως θα μπορούν οι ίδιοι να επιλέξουν αν θα παραμείνουν μόνο στους servers. Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία πάντως είναι πως η Google ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς, τη στιγμή που οι αμερικανικές Αρχές ανακοίνωσαν πως η εξέταση των παραμέτρων αυτής της εξαγοράς εξετάζονται ακόμη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*