Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάει για κανονική διοργάνωση το φετινό Mobile World Congress, με σημαντικές -όμως- απουσίες

*
Το περσινό Mobile World Congress ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού, αλλά στόχος του GSMA είναι φέτος να γίνει κανονικά, αν και κάποιες εταιρείες έχουν ήδη δηλώσει την άρνηση συμμετοχής. Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή θέλει να κάνει μια κανονική εκδήλωσε με επισκέπτες, αλλά την ίδια ώρα εταιρείες όπως οι Oracle, Sony, Nokia και Ericsson έχουν τονίσει πως δεν θα συμμετέχουν όποια απόφαση και αν παρθεί. Το GSMA έκανε ήδη την πρώτη του εκδήλωση τον Φεβρουάριο στη Σαγκάη με 17.000 επισκέπτες και χωρίς κανένα θετικό κρούσμα ως και σήμερα να έχει γίνει γνωστό. Σημειώνεται πάντως πως ελάχιστοι άνθρωποι ταξίδεψαν από το εξωτερικό για την εν λόγω έκθεση. Στόχος για τη Βαρκελώνη τον Ιούνιο είναι ένα event με maximum 50.000 κόσμου. Μένει να δούμε τι ακριβώς μας περιμένει φέτος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*