Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 30 νέα προϊόντα για gamers ανακοίνωσε η IKEA

*
Η σουηδική εταιρεία IKEA ανακοίνωσε μια νέα σειρά για gamers με πάνω από 30 διαφορετικά προϊόντα σε διάφορα μεγέθη. Όλα αυτά είναι χωρισμένα σε 6 διαφορετικές κατηγορίες που έχουν τις ονομασίες Uppspel, Lånespelare, Matchspel, Gruppspel, Utespelare και Hudvudspelare. Η σειρά Uppspel έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Republic of Gamers. Τα προϊόντα καλύπτουν τις βασικές ενότητες της αγοράς, όπως gaming γραφεία και καρέκλες, ring lights για streamers, μαξιλάρια για το λαιμό, βάσεις για ποτήρια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο στο δωμάτιο του gamer. Η διάθεση όλων αυτών των προϊόντων θα γίνει από τα καταστήματα της αλυσίδας και θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται στα ράφια από τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*