Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 300 εκ. συσκευές κατασκεύασε το 2021 η Samsung, κατώτερα του αναμενόμενου η σειρά Galaxy S21

*
Όπως φαίνεται, η Samsung δεν πέτυχε το στόχο της για τις πωλήσεις smartphones το 2021, λόγω της χαμηλότερης ζήτησης για τα Galaxy S21, αλλά κατασκεύασε πάνω από 300 εκ. συσκευές πέρσι. Από το συνολικό αυτό ποσό, τα 240 εκ. κατασκευάστηκαν από την ίδια και τα υπόλοιπα 60 από τους συνεργάτες της, όπως οι Wintech και Huaqin. Τα 25 εκ. από τις συσκευές αυτές ήταν κινητά της σειράς Galaxy S21, τη στιγμή που οι προηγούμενες γενιές είχαν πετύχει επιδόσεις 35-40 εκ. συσκευών και σε μια χρονιά που δεν υπήρχε και μοντέλο στη σειρά Note. Τα μεγάλα προβλήματα παραγωγής της Samsung οφείλονται και στον COVID-19 που ταλαιπώρησε ιδιαίτερα την περιοχή του Βιετνάμ, όπου και έχει το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών της (σε αυτό το επίπεδο) η κορεατική εταιρεία. Για το 2022, η εταιρεία υπολογίζει να κατασκευάσει 285 εκ. συσκευές στα εργοστάσιά της και να στείλει στα καταστήματα πάνω από 334 εκ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*