Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από το 50% των ενεργών iPhone πέρασαν ήδη το iOS 13

*
Τα νούμερα εγκατάστασης του iOS 13 είναι εντυπωσιακά, αφού μέσα στις πρώτες 3 εβδομάδες έχει περαστεί στο 50% των ενεργών iPhone. Σύμφωνα με την Apple, πάνω από το 50% των iPhones έχουν περάσει ήδη την τελευταία έκδοση του λογισμικού μέσα στις πρώτες 26 μέρες διάθεσής του, κάτι που επετεύχθη στο iOS 13 σε 23 μέρες. Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες εκδόσεις, σύμφωνα με τα όσα καταγράφει η Apple από τις συσκευές που μπαίνουν στο App Store, το iOS 12 έχει πέσει στο 41%, ενώ το 9% των χρηστών έχει παλαιότερη έκδοση του λογισμικού.

Σε ότι αφορά τις παλαιότερες συσκευές (όσες έχουν κυκλοφορήσει πάνω από 4 χρόνια πριν), το 38% τους «φοράει» το iOS 12 και παλαιότερη έκδοση το 7%. ΣΕ ότι αφορά το iPadOS, το 33% όλων των συσκευών έχει περάσει το νέο λειτουργικό, ενώ από τα νεότερα μοντέλα το ποσοστό ανεβαίνει στο 41%.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*