Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίξτε σε Handheld Mode με το Pro Controller σας με το Fixture S1 για το Nintendo Switch (video)

*
Το Fixture S1 είναι το νέο περιφερειακό για το Nintendo Switch που θα επιτρέψει στους κατόχους Pro Controller να το χρησιμοποιήσουν όσο η κονσόλα είναι σε handheld mode. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα περιφερειακό που σας απαλλάσσει από την ανάγκη να χρησιμοποιήσετε Joy-Con controllers σε handheld mode και βάζει την κονσόλα σε ειδικό dock. Η καμπάνια υποστήριξής του ξεκίνησε στο Indiegogo και έχει ξεπεράσει ήδη το στόχο της που είχε οριστεί στα 20.000 δολάρια. Το Fixture S1 προσφέρει δύο διαφορετικές εκδόσεις υποστήριξης/προ-παραγγελίας. Πέραν της βασικής (που θα κυκλοφορήσει το 2020), υπάρχει η Founder’s Edition η οποία θα εμφανιστεί μέσα στη χρονιά, ενώ θα έχει και ένα ειδικό άνοιγμα για την τοποθέτηση καλωδίου φόρτισης.



Όσοι δε, στηρίξουν την προσπάθεια με την Founder’s Edition θα μπορέσουν να παραγγείλουν το περιφερειακό με το gamertag τους ή κάποιο άλλο μήνυμα χαραγμένο πάνω του. Η standard edition θα κοστίζει 29 δολάρια, ενώ η Founder’s Edition 39 (δολάρια).

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*