Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίξτε τα Game Boy Cartridges σας στο PC με το GB Operator

*
Η ομάδα Epilogue παρουσίασε το GB Operator, έναν αντάπτορα που συνδέεται στο PC σας και επιτρέπει την ανάγνωση τίτλων από την εποχή του Game Boy και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, η συσκευή λειτουργεί με τη βοήθεια του mGBA Emulator και υποστηρίζει cartridges από τα Game Boy, Game Boy Colour και Game Boy Advance, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στην ειδική σχισμή που φέρει στο επάνω μέρος της. Με τη χρήση του υπολογιστή θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε για το παιχνίδι και το αγαπημένο σας controller, αλλά και να περνάτε saves που θα βρείτε στο διαδίκτυο. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως η συσκευή αναγνωρίζει τα αυθεντικά cartridges. Το GB Operator είναι διαθέσιμο για αγορά από το επίσημο site της Epilogue στην τιμή των 50 δολαρίων και οι αποστολές του θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*