Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών και το 2023, επαναλαμβάνει ο CEO της Intel

*
Ο Pat Gelsinger, επικεφαλής της Intel επανέλαβε ότι η παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών θα συνεχιστεί και το 2023. Η δήλωση έρχεται παρά τις προσπάθειες των κατασκευαστών να αυξήσουν τους ρυθμούς παραγωγής για να καλυφθεί η ζήτηση. O Gelsinger είχε κάνει παρόμοιες δηλώσεις και τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ την περασμένη εβδομάδα επισκέφτηκες τις εγκαταστάσεις της Intel στη Μαλαισία, η επέκταση των οποίων ανακοινώθηκε πρόσφατα.

"Η έλλειψη ημιαγωγών είναι αρκετά σημαντική και ο ρυθμός ανάπτυξης της βιομηχανίας προ COVID ήταν 5%. Η COVID δημιούργησε προβλήματα στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο ρυθμός έπεσε σε αρνητικό νούμερο...Η ζήτηση εκτοξεύτηκε κατά 20% από έτος σε έτος και οι εφοδιαστικές αλυσίδες που επηρεάστηκαν δημιούργησαν ένα πολύ μεγάλο κενό...και αυτή η έκρηξη της ζήτησης συνεχίζεται".


Η επέκταση της εταιρείας στη Μαλαισία αποτελεί μέρος του επενδυτικού πλάνου της Intel για τις H.Π.Α., την Ευρώπη και την Ασία. "Χρειάζεται χρόνος για να φτάσεις στη δυνατότητα να ανταποκριθείς στη ραγδαία αύξηση", σημείωσε ο Gelsinger.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*