Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρά τις χαμηλότερες πωλήσεις iPhone, η Apple κλείνει το καλύτερό της Q4

*
Η απόφαση της Apple να εστιάσει περισσότερο στις υπηρεσίες παρά στο hardware φαίνεται πως έπιασε τόπο, αφού παρά τις χαμηλότερες πωλήσεις iPhone, η εταιρεία έκλεισε με το καλύτερο Q4 το οικονομικό της έτος. Συγκεκριμένα, τα έσοδα της τάξης των 64 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι 2% πάνω σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Οι πωλήσεις του iPhone, παρά το γεγονός ότι κάνουν ακόμη αρκετό τζίρο στην εταιρεία, συνεχίζουν να κινούνται καθοδικά με κέρδη της τάξης των 33.36 δισεκατομμυρίων δολαρίων (-9.2% σε σχέση με πέρσι).



Από την άλλη, σε ότι αφορά τις υπηρεσίες, η Apple κατάφερε να καταγράψει ρεκόρ εσόδων φτάνοντας τα 12.5 δισεκατομμύρια δολάρια (11.46 δισ. πέρσι και 10.6 δισ. πρόπερσι, την ίδια περίοδο), σημειώνοντας πως έχει πάνω από 450 εκατομμύρια ενεργές συνδρομές στις διάφορες υπηρεσίες της αυτήν την στιγμή. Τα έσοδα από τον τομέα των Mac ήταν επίσης κάτω κατά 5%, ενώ άνοδο συναντάμε στα iPads και στα wearables και home accessories της εταιρείας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*