Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παραμένει στο πλάνο για αποκάλυψη εντός του 2021 το πρώτο αναδιπλούμενο Google Pixel smartphone

*
Μπορεί το project του Pixel Watch να έχει μπει στο περιθώριο, αλλά φαίνεται πως το αναδιπλούμενο Google Pixel δεν έχει εγκαταλειφθεί και πως θα παρουσιαστεί μέσα στο 2021. Σύμφωνα με το κορεατικό TheElec, η Samsung ξεκινάει την παραγωγή των OLED panels τον Οκτώβριο για τα επερχόμενα foldables των Google, Vivo και Xiaomi. Η αποκάλυψη της συσκευής εκτιμάται πως θα γίνει προς τα τέλη της χρονιάς. Η Google δεν έχει κρύψει πως την ενδιαφέρει η συγκεκριμένη αγορά, ενώ από το 2019 άρχισαν να αποκαλύπτονται και σχετικές πατέντες που έχει κατοχυρώσει. Η κωδική ονομασία της συσκευής είναι Passport και σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα έχει διαγώνιο 7.6 ιντσών. Μένει να δούμε πότε θα γίνουν γνωστά περισσότερα πράγματα για το project.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*