Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκαν στα ελληνικά media τα νέα Huawei Mate 10 smartphones

*
Η Huawei παρουσίασε για πρώτη φορά τα Huawei Mate 10 Pro και Huawei Mate 10 lite επί ελληνικού εδάφους και οι προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι και συνεργάτες είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις δύο συσκευές. Το Huawei Mate 10 Pro έκλεψε την παράσταση με τον τίτλο «Βασιλιάς του Android» και εξοπλισμένο με τον Kirin 970 και διπλή κάμερα Leica με φακούς SUMMILUX-H. Το Huawei Mate 10 Lite από την άλλη έρχεται με οθόνη αφής 5,9 ιντσών και τέσσερις φακούς Leica. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν ζωντανά πώς το Huawei Mate 10 Pro αναγνωρίζει στιγμιαία τα αντικείμενα. Εκτός από την Νέπυ, ένα χαριτωμένο αυστραλέζικο κυνηγόσκυλο που έκλεψε τις εντυπώσεις και τα φλας, οι συντάκτες είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν την ναυαρχίδα της Huawei σε μια πρωτότυπη σύνθεση κάδρων και εδεσμάτων και έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ταχύτητα απόκρισης της συσκευής.



Το Huawei Mate 10 lite κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από τις 9 Νοεμβρίου, ενώ η διάθεση του Huawei Mate 10 Pro αναμένεται να ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*