Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκαν τα Razer Antu Smart Glasses και κοστίζουν 200 δολάρια

*
Η Razer μπαίνει στο χώρο των smart glasses με τα Razer Antu. Τα νέα «έξυπνα» γυαλιά προσφέρουν δυνατότητα απάντηση σε κλήσεις, προσφέροντας ήχο μέσω των σχετικών τμημάτων στα άκρα τους, ενώ έχουν και ένα ειδικό μικρόφωνο. Με τα ίδια ηχεία, οι κάτοχοί τους μπορούν να ακούνε μουσική, καθώς και να δώσουν τις σχετικές εντολές με κάποιες ειδικές συνθήκες επαφής με το κυρίως σώμα. Τα Razer Antu θα κυκλοφορήσουν σε δύο διαφορετικά σχήματα, με ορθογώνιους ή στρογγυλούς φακούς και σε διάφορα μεγέθη. Δύο σετ φακών θα περιλαμβάνεται σε κάθε κουτί αγοράς με το τοποθετημένο να είναι αυτό που έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και να ενδείκνυται για όσους δουλεύουν ώρες μπροστά από τον υπολογιστή τους, αφού μπλοκάρει το 35% του μπλε φωτός. Το άλλο σετ είναι polarized για να μπλοκάρει το 99% των ακτίνων UVA/UVB. Τα Razer Antu είναι αδιάβροχα κατά IPX4, προσφέρουν λειτουργία 5 ωρών με μια φόρτιση και η μπαταρία τους μπορεί να προσφέρει έως και 2 εβδομάδες standby time. Η τιμή τους έχει οριστεί στα 200 δολάρια και οι φακοί αντικατάστασης στα 30 (δολάρια). Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο επίσημο site της Razer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*